Bjelokosna Obala

View listings

Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju Bjelokosna Obala

Prodaje se nekretnina u Obali Bjelokosti

Obala Bjelokosti je zemlja zapadne Afrike. Abidjan, na atlantskoj obali, glavno je urbano središte zemlje. Na zapadu graniči s Liberijom i Gvinejom, na sjeveru s Malim i Burkinom Faso, na istoku s Ganom. Yamoussoukro je administrativni glavni grad Obale Bjelokosti.

Obala Bjelokosti ima sektor stambenog financiranja u razvoju. Većina ljudi i dalje samostalno financira svoje domove jer tržište hipoteka ne doseže većinu stanovništva.

Zemlja doživljava ubrzanu urbanizaciju, ali su društvene nejednakosti ubrzale siromaštvo, a brdske četvrti su se povećale u gradovima, posebno u Abidžanu, gdje živi oko 20% stanovništva.

Vlada nastoji potaknuti različite programe gospodarskog razvoja izgradnjom oko 250.000 domova po povoljnim cijenama između 2016. i 2020. godine.

Nije lako uložiti u nekretnine za prodaju u Obali Bjelokosti jer nije lako pronaći određenu kvalitetu.

Najbolja mjesta za kupnju nekretnina za prodaju u Obali Bjelokosti su glavni grad San Pédro i Abidjan.

Abidjan se proteže duž južne obale, uz obalna prostranstva lagune Ebrié, koja se smatra drugom najvećom metropolom u zapadnoj Africi.

Ako ste zainteresirani za ulaganje u ovaj grad, središnja četvrt Plateau je idealno mjesto za traženje nekretnina za prodaju u Obali Bjelokosti.

San Pédro je drugi najveći lučki grad u zemlji. Oko njega je eksplodirao živahan, energičan i zadivljujući grad gdje možete pronaći zanimljive nekretnine za prodaju.

Glavni grad Yamoussoukro ostaje najbogatiji po pitanju nekretnina za prodaju u Obali Bjelokosti. Zapravo, postoje nove vladine zgrade i hoteli.

Karta, kretanje cijena i statistike

Povezano Nekretnine

Cod. 41087

Prodaja Otok, Bjelokosna Obala, Abidjan, Abidjan, ile desire

4,521,900.00HRK
Prodaja
Otok

25000 m²
prodaja otoka u središtu grada Abidjana u obali bjelokosti. 25 hektara ili parcele od 5 ili 2 hektara. Otok se zove Ile želja, https://goo.gl/maps/s...
Cod. 37031

Prodaja Hotel, Bjelokosna Obala, Abidjan, Grand Bassam, 25 Bp 1360 Abidjan

6,858,215.00HRK
Prodaja
Hotel

2000 m²
hotel za prodaju. Mjesto: Grand Bassam Površine: 2000 m2 Karakteristike : -03 dnevni boravak. -01 prijemna soba. -01 noćni klub 2 kom. -11 auto...
Cod. 31790

Prodaja Vila, Bjelokosna Obala, Abidjan, Abidjan, Riviera 3 Allabra

4,595,728.07HRK
Prodaja
Vila

780 m²
Vila-Duplex 12 komada 783 m2 sa bazenom, vrtnom prednje-stražnje strane kuće. Obitelj susjedstvu, nedaleko od supermarketa, apoteke, pekare i sl Ima ...
Karta, kretanje cijena i statistike
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB